EPA
Volledig scherm
© EPA

Volgens de Gazzetta vielen er harde woorden: betrokken Romelu Lukaku bekvecht met ploegmaat Brozovic

Buitenlands voetbalIn de visbokaal Milaan komt alles naar buiten. Vandaag te lezen in de Gazzetta dello Sport: de harde woorden die dinsdag in de kleedkamer vielen tussen Romelu Lukaku en Marcelo Brozovic. Bekvechterij tussen twee sterke karakters en winnaars, maar de woordenwisseling is ondertussen alweer bijgelegd.

61 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Inderdaad Lucas Vissers Lukaku vraagt inderdaad vaak de bal, scoort overal, is topscorer aller tijden van de Rode Duivels, verdiend een vermogen. Is in Italie al geliefd , en scoort daar ook. Spreekt 5 talen vloeiend. Wat valt hieraan niet te geloven ? Dit zijn keiharde cijfers. Dat jij hem niet moet, is jouw probleem. Zegt meer over jou dan over Lukaku, toch ?
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Hij vraagt idd altijd de bal, maar als hij hem dan heeft doet hij er iets klungelig mee, dus waarom moet men hem die dan geven ? Hoeveel verdient hij per maand ? Bijna niet te geloven toch ?
  • iwan Rombouts

    5 jaar geleden
    Dat verwoord je niet als Lukaku fixatie en frustratie, Maria van de Beek, maar als voetbalkennis en/of - liefhebber. Het is pijnlijk om hem op een voetbalveld bezig te zien. Wandelen, wijzen, verkeerd of in de weg lopen en intikkertjes scoren. Meer doet hij niet.
  • Maria van de Beek

    5 jaar geleden
    Als je er 120 in de premier leaugue en 50 bij de rode duivels in het mandje legt, wordt je daar tegenwoordig goed voor betaalt. Hij is geen Van Basten of Ronaldo uiteraard en niemand wordt verplicht fan van zijn stijl te zijn. Maar het is ondertussen zoiets als ontkennen dat het klimaat veranderd...Dat de mensen met hun lukaku fixatie, is bij zichzelf gaan zoeken waar hun frustratie vandaan komt.
  • Danny Decuyper

    5 jaar geleden
    Moet eens leren naar zichzelf te kijken eer kritiek te geven op een andere speler. Overroepen speler met dikke nek die op alles ben nog wat klaagt.