Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © iStock

Moeder die vijf kinderen gruwelijk mishandelde daagt niet op voor proces

Vandaag werd in het hof van beroep van Henegouwen een "afschrikwekkende en voorbeeldige" straf gevorderd tegen G.V., omdat ze haar vijf minderjarige kinderen onmenselijk behandeld had. Zo gaf ze de kinderen geen eten en sloeg ze hen. G.V. bleef afwezig op haar proces. Haar advocaat, die geen bericht van haar had gekregen, weigert haar nog te vertegenwoordigen. Haar echtgenoot werd ook vervolgd, maar hij maakte een einde aan zijn leven in de gevangenis.

13 reacties

  • Cinthia Van Bakel

    5 jaar geleden
    Het heeft geen zin om voor de rechtbank te verschijnen. Ik heb in mijn omgeving een exact hetzelfde verhaal meegemaakt. ( op een paar kleine details na ) De 5 kids zijn uit huis geplaatst, maar die hun mama heeft gewoon een nieuwe baby gemaakt. En instanties praten haar gedrag goed... want ze had het zo 'moeilijk Dikke zever! Juridisch systeem hier trekt op niks
  • Chris Hom

    5 jaar geleden
    Als normale ouder die zorgt voor zijn eigen kinderen kan je je dergelijke onmenselijke feiten niet voorstellen.
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Dit is te onmenselijk voor woorden en nog heeft ze het lef niet om aanwezig te zijn. Ik hoop vooral dat de kindjes mogen leven en oprecht openbloeien. Dat niemand ooit iets gemerkt heeft van die gruwel kan ik niet vatten.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Nogmaals het bewijs dat niemand nog respect heeft voor de rechtbanken.Democratie moet ook zijn grenzen hebben want die word misbruikt door criminelen en misdaad.
  • Brigitte Boon

    5 jaar geleden
    En niemand heeft eerder,sneller iets gemerkt? Die school oa. Een kind die in vuilbakken naar eten zoekt is al een rode vlag!