Naast de ‘Thank You’ van de personeelsleden ontrolden de vakbonden een banner met de tekst 'Neen aan naakte ontslagen’ (rechtsonder in beeld).
Volledig scherm
Naast de ‘Thank You’ van de personeelsleden ontrolden de vakbonden een banner met de tekst 'Neen aan naakte ontslagen’ (rechtsonder in beeld). © RV

Werknemers Proximus houden actie om Leroy te steunen, vakbonden minimaliseren: “Vooral managers die buiten stonden”

Bij Proximus hebben zo’n 400 mensen vanmiddag een actie gehouden om CEO Dominique Leroy te bedanken. De vakbonden minimaliseren de actie en klagen over de houding van de directie in de lopende bemiddeling. 

23 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Een briljant persoon daar kunnen de vakbondsafgevaardigden een PUNT aan zuigen.Vakbonden en afgevaardigden zorgen voor hun eigen en niet voor de werkmensen.Dwarsliggers die de vooruitgang dwarsbomen door hun onwetendheid.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Vooral managers die buiten stonden volgens de vakbonden. Ik stel voor dat men onder de werknemers van Proximus dan eens peiling houden. Niet enkel die met een parteikaart maar de echte arbeiders. Ik heb in het verleden al eens mijn gal gespuugd over een vakbondsafgevaardigde die beweerde dat in onze naam sprak. Niet ene van onze dienst wist waar diene pipo over bezig was.
  • danny janssens

    5 jaar geleden
    diegenen die niet voor hun postje hoeven te vrezen natuurlijk, egoisme ten top! Het bewijs dat vakbonden meer dan ooit nodig zijn voor we terug in de tijd van Daens belanden
  • mike milan

    5 jaar geleden
    Wel ze heeft gelijk...ik zou ook daar de helft van ontslaan;en de prijzen kunnen een stuk omlaag. Die moeten wel allemaal betaald worden ....
  • Emiel Van Kerckhoven

    5 jaar geleden
    Vakbonden weten het altijd beter dan de directie! Daarom is het hen nog nooit gelukt een bedrijf op te richten en te blijven bestaan.