Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Hoe de Amerikaanse overheid zelf de mythe rond geheime basis Area 51 creëerde

Worden in Area 51, een geheim complex in de Nevada-woestijn, ufo’s nagebouwd? Liggen daar de lijken van de aliens die in 1947 bij Roswell zijn neergestort? Twee miljoen mensen hebben aangegeven op vrijdag 20 september te zullen afzakken naar het Facebook-event ’Storm Area 51’ met als doel de site te veroveren en eindelijk waarheid naar buiten te brengen. Het is een uit de hand gelopen grap, maar de Amerikaanse autoriteiten zijn er niet gerust in.

13 reacties

  • kris deka

    5 jaar geleden
    De Erik heeft groot gelijk, waarom spreken we nog over God.
  • Jurgen Meurs

    5 jaar geleden
    Wat daar vooral wordt gedaan is het testen van experimentele wapens. Als daar veel volk op die bestorming afkomt hebben ze gelijk een surplus aan proefpersonen.
  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Beste aanhangers van de alientheorie, google eens op "project mogul". Dan weet je direct wat daar neergekomen is, en waarom men dat angstvallig geheim hield. Liever een ufo mythe creeeren, dan toegeven dat ze zich met spionage bezig hielden.
  • johannes van Wetten

    5 jaar geleden
    Flauwe kul, er zijn ook mensen die denken dat tuinkabouters kunnen praten. Je hebt gelijk Erik, er is maar een ontstane mogelijkheid, en dat is de miljarden jarenlange evolutie van het leven op aarde , en misschien ook op een andere planeet, of planeten.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Aan alle believers hier: wat zouden we hier, als personen, aan hebben om te weten dat aliens bestaan? Ik durf wedden dat de helft van de wereld gek word van de schrik en opeens als gekken begint naar alle instanties te bellen telkens ze een vliegtuig voorbij zien komen. Helpt die informatie voor de gewone mens iemand vooruit? Ik hoef het niet te weten...