De allerbeste draadloze oortjes op een rij.
Volledig scherm
De allerbeste draadloze oortjes op een rij. © Sony

Dit zijn de beste Bluetooth-oortjes van het moment

MultimediaJe tast er net iets dieper voor in je buidel dan voor een paar oortjes met draad, maar True Wireless-oortjes (volledig draadloos) zijn niettemin een enorme rage geworden. Dat komt omdat ze, voor hun prijs, heel wat audio-innovaties en slimme functies leveren.

3 reacties

  • Ronny Martin

    5 jaar geleden
    Geen ervaring met de oortjes maar de canceling in de grote sony is bruikbaar (de schelp helpt natuurlijk ook wel). Hoge tonen blijven probleem maar 70% van de treingeluiden en normale stemmen verdwijnen minstens naar de achtergrond. Puur voor het geluid (en in stille omgeving) zijn er zeker voor die prijs beteren. Zonder geluid en gewoon cancelling is het stil zonder ruis.
  • Max Jacobs

    5 jaar geleden
    Zijn de oortjes hier ook getest of zijn de "reviews" gewoon een kopie van de website? Is de noise canceling van de sony's enig goed? Want noise canceling zorgt meestal voor iets van ruis...
  • sjaak vanslembrouck

    5 jaar geleden
    "De AirPods, ook van deze nieuwe editie. De combinatie van geluid, comfort en gebruiksgemak is nog steeds onovertroffen" Objectief gezien is dit FOUT, dat ze slecht zijn zegt niemand maar voor deze prijs zijn er meerdere reviewers die zegen dat er veel betere alternatieven zijn. Zoals altijd is het merk nog atlijd de reden waarom ze zo duur zijn. Minder bekende merken doen vaak veel beter voor minder geld. Vooral de bass is slecht voor wat ze kosten.