Andy met zijn vrouw Tine en hun dochter Feline in augustus.
Volledig scherm
Andy met zijn vrouw Tine en hun dochter Feline in augustus. © Kristof Ghyselinck

Andy Peelman na zijn veelbesproken uitspraak: “Het is zot hoe hard mensen kunnen zijn”

ShowbizzNadat Andy Peelman eerder deze week in ‘De Meeloper’, de podcast van Qmusic-dj Sam De Bruyn, vertelde dat hij zijn pasgeboren dochter Feline (nog) niet graag ziet, werd de Buurtpolitie-acteur even kop van Jut.

18 reacties

  • Rudi Goossens

    5 jaar geleden
    Wacht eens tot het kindje een puber wordt...dan zal het roze-wolk-taboe zelf doorbroken worden...
  • Daphne Roosen

    5 jaar geleden
    Ik heb 2jr terug mijn zoontje verloren en ik zou alles doen om dat 'plat, niks doen ,wenend,kakkend' kindje bij me te hebben! Vanaf de moment hij geboren was en dat op 26W+2 zagen zowel ik als mijn man hem doodgraag! Je moet opletten met wat je zegt,dat je zoiets denkt dat moet je zelf weten maar hou de woorden voor jezelf,je kan er echt wel andere mensen mee kwetsen hoor.
  • Jennifer Fournier

    5 jaar geleden
    Ik ben moeder, je draagt ze 9 maand en voelt ze bewegen in de buik. de vader heeft enkel de momenten bij de dokter om de baby te zien. Graag zien moet je opbouwen en een band scheppen. Is normaal als ze ouder worden is de band en de liefde des te meer.
  • Lindsey Goeman

    5 jaar geleden
    Ik ben 4 keer bevallen en 4 keer ben je instant verliefd op men kids Ik snap niet dat je u kind nog niet graag kunt zien, maar dat is dan ieder zijn eigen mening ;)
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Doe toch niet zo van het lam gods geslagen na zo een zware uitspraken. Niet graag zien is iets anders dan nog geen band hebben. Soms zwijg je beter. En nu doen alsof de mensen stout zijn. Vraag je liever af waarom mensen zo hard reageren. "Ik zie dat nog niet graag" over uw baby van 2 maanden. Effe stilstaan bij je eigen woorden. Die waren behoorlijk ... hard.