Greta Thunberg tussen duizenden betogers in New York.
Volledig scherm
Greta Thunberg tussen duizenden betogers in New York. © AFP

Wereldwijde klimaatbetogingen stemmen boegbeeld Greta Thunberg "heel hoopvol"

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg is "heel hoopvol" door de hoge opkomst bij de wereldwijde klimaatprotesten. "Het is ongelofelijk wat we samen hebben bereikt. Dit is een historische dag", zo richtte ze zich vandaag vanuit New York tot duizenden betogers in Stockholm.

5 reacties

  • Karel Vanormelingen

    5 jaar geleden
    Foto’s posten veroorzaakt heel veel fijn stof
  • Willy Gorissen

    5 jaar geleden
    Ongelooflijk dat er een harde kern blijft die denkt dat de opwarming niet bestaat of niet relevant is. Wat deze jonge mensen doen is gewoon de laatste kans om onze voortbestaan te verzekeren en dan gaan we daar schamper over doen ? Gewoon onthutsend. Ik verontwaardigd over de kortzichtigheid van de doorsnee Vlaming
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    al de ganse dag foto's posten, doet dat meisje .... Dat zal volgens mij niet veel oplossen meisje, en betogen ook niet. Ik denk dat ze de "schoolziekte" heeft.
  • Pieter Martens

    5 jaar geleden
    Als reactie op een ander artikel over de betoging in Brussel heb ik al gezegt : ik heb vandaag mijne nikkel afgedraaid om met andere mensen er voor te zorgen dat de snotneuzen te eten hebben en een dak boven hun hoofd hebben, en wat hebben zij gedaan buiten hunne smoel open te trekken?? Wat hebben zij 2 maanden gedaan buiten festivals bezoeken en rondvluchten doen zeg mij dat eens? niks nothing zero enz enz. Ze zullen rap moeten zijn als ze mij voor de voeten lopen anders shot ik ze onder hun k.
  • monique dewaele

    5 jaar geleden
    de grootste leugen van de laatste decennia en er zullen miljarden weggegooid worden met nul resultaat - stop deze waanzin en kijk wie deze wetenschappers zijn die deze theorie verkondigen - evenveel wetenschappers weerleggen dat rapport maar die worden doodgezwegen