De “bestormers” van Area 51
Volledig scherm
De “bestormers” van Area 51 © AFP

Ruim 2.000 ‘UFO-gelovers’ bijeen, maar bestorming geheime Area 51 blijft uit

Ruim tweeduizend feestvierders hebben gisteren verzameld bij Area 51, de mysterieuze testlocatie van de geheime Amerikaanse luchtmacht, in de staat Nevada. Ze kwamen bijeen als reactie op het Facebook-initiatief ‘Storm Area 51’. Tot een bestorming kwam het niet, wel werden drie mensen gearresteerd.

5 reacties

  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    @Marc Spandel: verhalen genoeg, maar de vertellers ervan zijn altijd afgeschilderd als zotten en onbetrouwbare getuigen. Doe maar eens wat opzoekwerk, die getuigen zijn één voor één allemaal met de grond gelijkgemaakt in de media. Dat ze allemaal de waarheid vertelden daar twijfel ik aan, maar er zijn er toch een paar die precies wél weten waar ze het over hebben, maar die verdwijnen in de massa échte zotten. Tot zover dus nuchter denken.
  • Johan Vercarre

    5 jaar geleden
    Er lopen meer zotten in vrijheid dan er in zothuizen zijn opgesloten.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Nu moeten ze al maskers dragen om iets of wat geloofwaardig over te komen... man man
  • Marc Spandel

    5 jaar geleden
    Een nuchter denkend mens beseft dat in deze 'ultra geheime' daar op zo'n 70 jaar tijd ontelbare duizenden mensen gewerkt hebben, die de 'geheimen' van deze basis kennen. Zou van die ontelbare duizenden er geen ééntje in die 70 jaar, - al is het in een dronken bui -, zijn/haar mond voorbij gepraat hebben ? Ongeloofwaardige beweringen dus!
  • daniel daue

    5 jaar geleden
    Ze zien er knap uit met hun zilverpapier op hunne kop bende debielen,rijp voor het zothuis ja