AFP
Volledig scherm
© AFP
AC Milan MIL
0
EINDE
2
Internazionale INT
  • Marcelo Brozovic Goal 49'
  • Romelu Lukaku Goal 78'

Romelu Lukaku scoort in Milanese derby, sterk Inter wint met 0-2 en blijft leider

Serie AEen streling met het hoofd. Doelpuntenmaker in zijn eerste Milanese derby. Autoritair leider in de Serie A met 12 op 12. Een diepe buiging voor de fans. Ronaldo, de Braziliaan, zag het vanuit een posh stoeltje op San Siro. ‘Big Rom’ deed in de derby della Madonnina wat van hem verwacht werd: scoren. De rest is bijzaak.

36 reacties

  • Christoph De wolf

    5 jaar geleden
    3 goals op 4 matchen in Italiaanse competitie niet slecht voor een spits die zogezegd niet kan voetballen en de trainer zal hem nog beter maken want hij krijgt veel vertrouwen wat belangrijk is voor een spits
  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Ondertussen scoorde Romelu ook maar de geruststellende 2-0, mooi kopbal goal. Sommigen altijd afbraak kritiek, maar de cijfers van Romelu worden alsmaar beter, overal top scoorde aller tijden. Maar ja als men het biet wil zien dat scoren het belangrijkste is in het voetbal!!!
  • Alain Legere

    5 jaar geleden
    @iwan Rombouts. De enige die geen voetbalverstand heeft, bent u. Of je nu voor of tegen bent, maakt niet uit. 3 scoren op 4 wedstrijden in Italië is geen lachertje. En ja, er lopen technisch veel beter spitsen rond en hij kan ook nog veel beter, maar het is en blijft een goeie spits. Punt
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Wat baten kaars en bril als den Iwan niet zien wil, heel erg !!! Als je nog niet weet dat voetbal draait om goals te maken, heel erg!!!
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Ik snap niet waarom Lukaku altijd afgebroken wordt, hij staat daar om te scoren en dat doet hij.Hij is inderdaad geen voorbeeld van top techniek maar wat heb je als ploeg aan een spits die een geweldige techniek heeft maar niet scoort?.