BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Red Dragons gaan roemloos ten onder tegen Oekraïne en grijpen naast verhoopte topacht: “Ons EK is niet geslaagd”

VolleybalDeze EK-exit zal bijzonder hard aankomen bij de Red Dragons: een erg wisselvallige prestatie in de achtste finale tegen haalbare kaart Oekraïne eindigde in de tiebreak op een geweldige anticlimax (2-3). Het EK in eigen land is zo afgelopen nog voor de verhoopte ambitie om bij de laatste acht te raken. In plaats van de revanchematch tegen Servië zullen de Red Dragons zich nu moeten bezinnen over wat er fout ging.

6 reacties

  • Marc Dierickx

    5 jaar geleden
    De manier van serveren van de Belgen (buiten Grobelny en De Roo) dateert nog van de Middeleeuwen. Een gewone float opslag zonder het minste gevaar en dan soms nog veel te ver. Alle andere landen serveren met een smashservice, hard en snel. Komaan Belgen leer dat ook eens als jullie verder willen geraken!
  • René Van Halen

    5 jaar geleden
    Was wel slecht gisteren. Ze zouden zich beter wat inhouden in de poules en er staan als het nodig is.
  • Walter VAN DE SANDE

    5 jaar geleden
    Ontgoochelde coach... Hij moet toegeven dat hij gegokt en verloren heeft. Geef ons dan maar Gert Vande Broeck. Die staat daar niet als een gek rond te springen. Een unieke kans laten verloren gaan voor deze generatie. Een slechte Deroo is nog beter dan geen Deroo. Jammer, heel jammer...
  • Willy van craen

    5 jaar geleden
    Ik heb toch genoten van hun matchen en steeds was er de nodige spanning. Voor mij proficiat en vergeet niet het is een sport met plussen en minnen.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Een tornooi spelen is vooral op het juiste moment pieken en als je dat te vroeg doet dan ga je eruit.