Limburg United walst in laatste kwart over Luik

Hubo Limburg United heeft vanmiddag kunnen winnen Luik. Door die thuisoverwinning springt de Limburgse ploeg over Luik weg van de laatste plaats in het klassement.

neac

In de eerste helft ging de wedstrijd erg gelijk op. Aan het eind van het eerste kwart stond het 13-11 in het voordeel van Hubo Limburg United. In het tweede kwart was het Luik dat een kleine voorsprong nam. 34-36 was de stand aan de rust.

Die voorsprong van twee puntjes kon Luik ook in het derde kwart vasthouden. In het laatste kwart schakelde Hubo Limburg United een tandje bij. Uiteindelijk won de thuisploeg met duidelijke 86-66 cijfers.