De hond stikte bijna in zijn leiband.
Volledig scherm
De hond stikte bijna in zijn leiband. © Screenshot

"Je hangt je hond op!": vrouw opgepakt voor mishandeling hond na deze virale video

De 26-jarige Michelle Sieber uit Florida is gearresteerd nadat was gefilmd hoe ze haar hond schopte en bijna verstikte met zijn leiband. Een voorbijganger legde de beelden van de dierenmishandeling vast en deelde ze op Facebook. Daar haalde Michele zich de woede van duizenden gebruikers op de hals.

13 reacties

  • Resist You

    5 jaar geleden
    Walgelijke vrouw !
  • Roger Poot

    5 jaar geleden
    Afschuwelijk, laf mens. Ik heb een diepe haat en weerzin van zo n soort. Ik had het dier afgepakt en naar de politie geweest.
  • kris De Laet

    5 jaar geleden
    Karel, Dit is pure mishandeling Ik heb veel ervaring met honden en besluit dat jij duidelijk geen ervaring hebt. Ik zal dit nooit begrijpen, mijn honden zijn alles voor mij. Tijd voor strengere straffen.
  • Rody Franks

    5 jaar geleden
    Dat had je gedacht Karel van Velzeke. Dit heb ik mensen die een hondje hebben uit dierenliefde nog nooit zien doen. Ik zou het beestje ook direct meenemen als ze mij zeggen "je mag hem hebben"!
  • Dirk Jansen

    5 jaar geleden
    @karel van Veldzeke ik heb een grote hond uit de categorie van zogezegde gevaarlijke hondenrassen en ik heb mijn hond nog nooit een tik gegeven of aan zijn leiband opgehangen . En onze hond luisterde perfect is goed opgeleerd en gesocialiseerd . Ik Kan met mijn hond overal naar toe gaan zelf op reis . Dus niet iedereen heeft uitgehaald naar zijn hond , ik acht dit kompleet niet nodig een goeie opleiding en blijven trainen is de boodschap en het resultaat komt automatisch .