screenshot
Volledig scherm
screenshot © screenshot

Pitbull bijt peuter dood in Californië

In het Californische Sacramento is een dertien maanden oud jongetje overleden na een aanval van een pitbull. Het incident gebeurde gisteren iets na 15.00 uur.

14 reacties

  • Saskia Cambier

    5 jaar geleden
    Net door het idee dat alles aan de opvoeding ligt gebeuren zulke drama's. Wie genetica volledig naast zich neerlegt en ervan uitgaat dat een terriër zich wel net zo zal gedragen als een retriever komt voor een verrassing te staan. Een hond is nooit een blanco pagina. Mensen die dat écht snappen komen niet in kranten te staan omdat ze hun verantwoordelijkheid opnemen en weten wat ze aanschaffen.
  • Vladimir De Leeuw

    5 jaar geleden
    De hond treft nooit schuld (volgens sommigen), het was de schuld van het kind, het was de schuld van de opvoeder, het was de schuld van een voorbijrijdende vrachtwagen... Sommigen denken dat je zo een hond kan programmeren (opvoeden), zodat die enkel doet wat je hem geleerd hebt en dan nog enkel op commando. Ze vergeten dat het een levend wezen, een dier, is en dat het ook een instinct heeft.
  • Melina De Baerdemaeker

    5 jaar geleden
    Komt door de baasjes hetzelfde met Mechelaar en rottweiler . Opvoeding mensen is grootste oorzaak voor de rest zijn ze even gevaarlijk als andere hond blijft dier .
  • richard cornelissens

    5 jaar geleden
    fred de vlaminck....hoeveel onzin moet er nog verschijnen eer men inziet dat idioten moeten verboden worden?
  • luc caels

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan ze die honden wereldwijd verbieden? Geen enkele, maar dan ook geen enkele hond is te vertrouwen. Ze steken het op eigenaars, nee, de hond is zo. Weg met honden.