REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Eintracht Frankfurt EIN
2
EINDE
2
Borussia Dortmund BVB
  • 43' Goal André Silva
  • 88' Goal Thomas Delaney
  • Axel Witsel Goal 11'
  • Jadon Sancho Goal 66'

Dortmund blijft op gelijkspel steken tegen Frankfurt, Witsel en Hazard zorgen voor Belgische goal

BundesligaGeen winnaar in het duel tussen Dortmund en Frankfurt. De twee Duitse clubs deelden de punten in een 2-2-gelijkspel. Axel Witsel nam de eerste goal van de partij voor z'n rekening na een assist van Thorgan Hazard. 

1 reactie

  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    De twee Duitse clubs delen de punten? Meestal zijn het Duitse clubs in de Bundesliga.
  1. Zoals een sprookje: YouTuber Jindaoui (27) debuteert voor 60.000 fans, trapt penalty binnen en bekert verder met Hertha Berlijn

    Zoals een sprookje: YouTuber Jindaoui (27) debuteert voor 60.000 fans, trapt penalty binnen en bekert verder met Hertha Berlijn

    Met 1,75 miljoen volgers op YouTube, 2,1 miljoen op Instagram en 2,6 miljoen op TikTok is Nader Jindaoui een fenomeen op de sociale media, maar sinds gisteren is hij ook populair in het Olympisch Stadion van Hertha Berlijn. In minuut 80 viel de Hertha-fan tijdens een fel beladen achtste finale van de Duitse beker in tegen Hamburg bij een achterstand van 1-2. 60.000 toeschouwers zagen hoe het nog tot verlengingen kwam, waarna Jindaoui in de penaltyserie zijn elfmeter binnentrapte. Goed voor de kwalificatie en een straf verhaal.
  2. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
    Buitenlands Voetbal
    3

    OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

    De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.