Davies naast Kompany in de Brugse dugout.
Volledig scherm
Davies naast Kompany in de Brugse dugout. © Photo News

Davies doodeerlijk: “Resultaat flatteert ons” - Clement: “Club heeft Anderlecht nog nooit zó gedomineerd”

Jupiler LeagueSimon Davies wond er na de verloren kraker in Brugge geen doekjes om. “Dit was onze meest ontgoochelende partij tot dusver. Het resultaat is geen juiste weergave van wat er zich op het veld afspeelde, maar flatteert ons. Ik vond ons vooral te weinig persoonlijkheid aan de bal tonen.” 

28 reacties

  • Luke Vincke

    5 jaar geleden
    Coucke zal Kompany niet buiten gooien want hij heeft zijn centen nodig. Coucke is wel een welstellend zakenman maar geen oligarch of oliesjeik.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    wie is er eigenlijk de baas in anderlecht.? Coucke zeker niet, enkel de predikant Kompany, hij kan het zo mooi uitleggen op cafe.Anderlecht speelt gevaarlijk spel, ik ben benieuwd hoe dit zal eindigen. Nog nooit zag ik een zo zwak anderlecht, en wat heb ik te doen met die trouwe fans.Ze blijven net als de spelers geloven omdat kompany het predikt.
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Ik denk dat de bedoeling echt was dat VK de hele boel overneemt van Coucke, over pakweg max 2 seizoenen. Doen ze dat dan nu maar, want VK is versleten als voetballer en onbekwaam als coach en zelfs als manager. Dus VK, gewoon opkopen en lekker in de tribune gaan zitten.
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    Over en uit voor dit anderlecht.Volgend seizoen in 1B.
  • manuel verdonschot

    5 jaar geleden
    Coucke krijgt overal de schuld van . Kompany wordt gesteund . Terwijl Coucke Kompany zijn project wil geloven.. Kompany is hier de grote schuldige . Met zijn vriendjes politiek .. Coucke doet zijn stinkende best . Hij moest Kompany al lang ontslaan .En iemand halen die het wel begrijpt . En Kompany speler of t2 . En eerst de Belgische competitie leren . Want hij staat achter