Chris Pizzello/Invision/AP
Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

‘Game of Thrones’ neemt afscheid met 12 beeldjes en Kim Kardashian wordt uitgelachen: alles wat je moet weten over de Emmy Awards

Vannacht vond in het Microsoft Theater in Los Angeles de uitreiking van de Emmy Awards plaats, de belangrijkste Amerikaanse tv-prijzen. Het was de 71ste keer dat de beeldjes uitgedeeld werden door de Television Academy. ‘Game of Thrones’ ging, zoals verwacht, voor de laatste keer met wat prijzen lopen. Al was de verrassing van de avond toch het gros van de Hollywood-sterren die het niet konden laten om Kim Kardashian recht in haar gezicht uit te lachen.

5 reacties

  • Stefaan De Wasch

    5 jaar geleden
    Bob Newhart uit het oog verdwenen ? Zeker nooit naar The Big Bang Theory gekeken ?
  • Delta indigo Charlie kilo

    5 jaar geleden
    Tis weer Hollywood, u heeft uzelf een gevoel van waardevol te zijn, niet anderen en het hangt zeker niet af van u loon...toch een totaal verkeerde boodschap om mee te geven aan de mensen die naar u opkijken.
  • Johan hendrickx

    5 jaar geleden
    Dat familietje is al jaren een karikatuur van zichzelf alleen zijzelf weten het nog niet..
  • Charlotte L.

    5 jaar geleden
    Haha geniaal dat van die Kim! Die leeft inderdaad in haar eigen wereld.
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Die kim is net als haar man zo vol van zichzelf dat ze alle realiteitszin verloren hebben. Omringd door een legertje betaalde jaknikkers denken ze dat heel de wereld hen op de handen draagt. Wat een pijnlijke afgang.