Odjidja kreeg rood tegen Zulte Waregem, onze huisref Tim Pots: “Interventie VAR niet noodzakelijk”

16 reacties

  • Gianni De feijter

    5 jaar geleden
    Règlement is règlement en daar moet je de gevolge van dragen
  • Danny Wauters

    5 jaar geleden
    Het gaat iedere week over hetzelfde de VAR. De scheidsrechters die in het busje zitten,moeten dringend beginnen inzien dat zij bepaalde grote verantwoordelijkheden hebben. Ze moeten beseffen dat wanneer zij hun collega vragen eens te gaan kijken die al voor 99 procent diens beslissing gaat beïnvloeden. Omdat deze schrik heeft dat hem iets ontgaan is. Maar vaak als ze iets moeten gezien hebben,kijken ze de andere kant op. En daar wringt het schoentje.
  • Peter Debrouwer

    5 jaar geleden
    Als dat rood is en dan eindigt elke match in België met zeven tegen acht . Zielige reactie van de VAR . Maar ze hebben uiteraard heel wat goed te maken de laatste weken ! België maakt zich belachelijk ! Logisch dat we in Europa niet mogen fluiten !
  • Stefaan Put

    5 jaar geleden
    Het was geen rood voor natrappen, wat hij volgens mij ook niet gedaan heeft, maar voor het trappen op de enkel waardoor hij ten val kwam. Wat volgens mij niet expres was en zeker niet met gestrekt been. Die elleboog waardoor Plastun zijn neus gebroken is is veel erger maar blijkbaar zelf geen kaart waart. Waar zit de logica.
  • eduard janssens

    5 jaar geleden
    Het is een vuile speler maar al zeker geen rood want wie kan zeggen dat dit met opzet was ?