Amerikaans president Donald Trump en voormalig vicepresident Joe Biden staan centraal in de hele kwestie.
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump en voormalig vicepresident Joe Biden staan centraal in de hele kwestie. © AFP

Trump geeft toe over Biden gesproken te hebben met Oekraïense president

Amerikaans president Donald Trump ontkent niet dat hij in een telefoontje met Oekraïens president Volodymyr Zelensky heeft gesproken over Democratisch presidentskandidaat Joe Biden en diens zoon Hunter. Maar met dat gesprek was niets mis, integendeel, aldus Trump. “We hadden een geweldige conversatie.”

20 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Fons en Rudolf waarom zou het gesprek openbaar moeten gemaakt worden. Noch ik noch u hebben daar belang bij. Enkel de mensen die moeten oordelen daarover zullen dat horen. Vraag me af als zo een bericht zou komen over een democraat of je dan ook zo zou reageren
  • Sharon Debeul

    5 jaar geleden
    Trump, maak de transcripts van het gesprek openbaar, period.
  • mister Right

    5 jaar geleden
    Fons verwoordt perfect wat hier WEER voor een toneelstukje opgevoerd wordt. Het is al jaren hetzelfde riedeltje: anonieme "klokkenluider" komt met verhaaltje dat tot Trump's afzetting zal leiden, geen enkel bewijs wordt gegeven maar toch wordt de roddel door de mainstream media als breaking news gepresenteerd, al gauw blijkt dat er niks illegaals is gebeurd, de volgende roddel wordt opgeworpen door een anonieme.........
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Het feit dat de klokkenluider de opname van het gesprek niet vrijgeeft, bewijst dat Trump niets verkeerd heeft gezegd. Het scenario van de linkse MSM is intussen bekend. Eerst de WaPo: "er zijn geruchten dat Trump heeft gezegd dat..." Dan CNN: "volgens de WaPo heeft Trump gezegd dat..." Dan de NYT: "volgens CNN heeft Trump gezegd dat..." En tenslotte de VRT: "volgens drie onafhankelijke bronnen heeft Trump gezegd dat..."
  • an kobe

    5 jaar geleden
    Dit is hoe het altijd gaat met Trump: eerst is het "fake news!", dan is het "wel waar, maar niet illegaal", vervolgens is het "illegaal maar ik ben de president dus het mag", en ten slotte raakt het schandaal in de vergetelheid omdat zich er een nog erger schandaal aandient. Zo corrupt als de pest, maar zijn adepten vinden het allemaal okee - alles liever dan te moeten toegeven dat ze bedot zijn door een ordinaire bedrieger.