Justine Vermeersche en vriend Tom Douchi: "1.500 euro extra betaald om toch te kunnen vertrekken."
Volledig scherm
Justine Vermeersche en vriend Tom Douchi: "1.500 euro extra betaald om toch te kunnen vertrekken." © Robby Dierckx

Justine en Tom betalen 1.500 extra om toch op droomreis te kunnen vertrekken

Justine Vermeersch (23) en haar vriend Tom Douchi (23) uit Waregem kregen vanochtend bij aankomst op de luchthaven van Zaventem een ‘koude douche’. “We vonden het al vreemd dat het logo van Thomas Cook nergens op het vertrekbord stond”, vertelt Justine vanuit de luchthaven. ‘Vliegen via Thomas Cook? Dat zit er vandaag niet in’, zo kreeg het jonge koppel vervolgens te horen.

10 reacties

  • Jos Vercammen

    5 jaar geleden
    Volgens mij is Thomas Cook zefl smachtoffer van de "spotprijzen" die voor hun vliegtickets aanrekenen. Ik vrees dat er nog maatschappijen over kop zullen gaan. Voor € 19 van Brussel naar een Spaanse costa vliegen,dat kan toch niet. Voor een standaard treinticket van Brussel naar de Belgische kust, heen en terug kost al € 33.60.
  • An Schamp

    5 jaar geleden
    Albert De Vries, Brussels Airlines vliegt helemaal niet naar Orlando! Brussels Airlines vliegt voor Thomas Cook België maar het lijkt mij dat deze mensen hun vlucht geboekt hebben via Thomas Cook UK en dit is dan ook de reden dat de vlucht via Manchester was. Klanten van Brussels Airlines vliegen nooit via Manchester naar andere bestemmingen, niet naar Orlando en niet naar andere bestemmingen.
  • Modest Bonvivant

    5 jaar geleden
    Zeer jammer natuurlijk, maar als ervaren reiziger weet ik uit ondervinding dat dat goedkoop niet de beste koop is. Als ik klachten lees over zaken waar wij ook waren, maar een betere kamer boekten weet ik genoeg. Kwaliteit moet betaald worden !
  • Chris de Belie

    5 jaar geleden
    Al € 3000 betaald, en nu zomaar ff snel € 1520 ophoesten om toch te vertrekken..En dan spreken ze van prijsbewust... Wat een luxeproblemen hebben sommigen toch..Ik kan met mijn loon gewoon niet op reis met het vliegtuig...
  • jacqueline leeman

    5 jaar geleden
    Justine en Tom boekten blijkbaar geen forfait-reis (vlucht + hotel) bij Thomascook. Zelfs boekten zij enkel de heenvlucht via een kantoor. Men denkt vaak om zelf zijn reis in deeltjes te reserveren om zo meterkoop uit te komen. Dit is zeker niet altijd zo en in dergelijke gevallen kan men geen beroep doen op de Geschillencommissie Reizen. Om in aanmerking te komen moet men de gehele reis, vlucht + verblijf/rondreis, via dezelfde TO en hetzelfde dossier reserveren.