Kompany geeft Saelemaekers een aai over z’n bol, net na de match tegen Club.  “Als we ons voetbal spelen, is niemand beter dan wij”, zei Alexis wat later.
Volledig scherm
Kompany geeft Saelemaekers een aai over z’n bol, net na de match tegen Club. “Als we ons voetbal spelen, is niemand beter dan wij”, zei Alexis wat later. © Photo News

Kleedkamer Anderlecht leeft met waanidee: “Mits meer agressie zijn we béter dan Club”

AnderlechtHet gezever mag stoppen. “Als we ons voetbal spelen, is niemand beter dan wij”, aldus Alexis Saelemaekers. Het ergste is: hij meende het.

166 reacties

  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    STVV was eerste matchen ook nergens en winnen nu op Charleroi met 3- 0 !
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ziet dan niemand wat er scheelt : Messias Kompany wou even vlug de Belgische pintjes League inpakken met het Guardiola systeem. Hij zag 1 ding over het hoofd : de immense sterkte aan voetballend vermogen, verdedigende hardheid en driehoeken allerhande op het middenveld bij de doorsnee pintjes League ploegen. Mag ik nu ook analist worden?
  • Jean-Marie Vanhaelewijn

    5 jaar geleden
    Het bestuur van Anderlecht heeft Kompany carte blanche gegeven. Maar die heeft zich en miskeken op de sterkte van onze competitie en op de sterkte van zijn kern. Tuurlijk zijn er nog een aantal geblesseerde, maar alle hoop stellen in Roofe… Is een speler die op het hoogste niveau amper gespeeld heeft. Het wordt tijd dat er ook bij Anderlecht zelf eens kritiek wordt gegeven, of toch op zijn minst eens vragen worden gesteld aan Kompany.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Saelemaekers maakt zichzelf zalig en denkt dat hij Scifo is.Dat was nog eens een talent.Zelfs Tiielemans,Dendoncker en Praet zijn minder goed dan Enzo Scifo was.Ze zouden maar wat graag een speler als Enzo in hun rangen hebben,maar die is er niet en kan nu ook niet gekocht worden wegens veel te duur.Dus wie laag staat in het klassement,zingt beter toontje lager. .
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    En nu " eindelijk " winnen mss tegen Beveren ......! Of weer de boot in ...?