De Roomba 980, een van de toppers onder de stofzuigrobots.
Volledig scherm
De Roomba 980, een van de toppers onder de stofzuigrobots. © iRobot

De beste robotstofzuigers op de markt: dit zijn de toppers volgens onze specialist

MultimediaWie zijn woonruimte graag zoveel mogelijk vrijhoudt van stof en kruimels, heeft wel iets aan een robotstofzuiger. Onze specialist van technologiewebsite Tweakers.be zocht uit waar je het meest op moet letten bij de aanschaf en welke toestellen het sterkst scoren.

22 reacties

  • Bix Froefel

    5 jaar geleden
    Al die technologie maakt het leven niet gemakkelijker, maar net superveel moeilijker. Meerenergie verbruiken, weet ge nog toen het klimaat belangrijk was? Onderdelen die niet meer compatibel zijn later, toestellen die stuk gaan, geen efficiente werking, de energiefactuur die stijgt, het gebrek aan plaats om al die toestellen op te bergen... pfff. Ik gebruik om de twee weken eens een stofzuiger en een stoomreiniger in gans het huis en voor de rest zal het mijn tijd wel duren.
  • Stefan Uytterhoeven

    5 jaar geleden
    Weeral een 'specialist' aan het werk. Heb zelf een Roomba s9. Geen enkele tipt daaraan.
  • Gerard Roest

    5 jaar geleden
    De robot stofzuigers van Neato zuigen krachtig en knallen niet overal tegenaan. Naast deze stofzuiger gebruik ik wel van iRobot de Braava om de vloer nat schoon te maken. Volledig geruisloos :-) Zalig !
  • Dirk Van den Heuvel

    5 jaar geleden
    Zo een iRobot is een zaligheid ! Nooit meer stofzuigen ! En de mijne doet WEL tapijten hoor. Nu wel geen hoogpolige he, normale tapijten. Een aanrader voor iedereen !
  • Frank Keustermans

    5 jaar geleden
    ik heb er een van LG. Ik heb m ondertussen alweer op pensioen gezet omdat hij vastloopt op stoelpoten (met horizontale ligger op 5mm van de grond). Ik was het beu om m elke keer te gaan 'redden'... Voor de rest werkte hij perfect. Misschien moet ik eens andere stoelen kopen.