buikvet
Volledig scherm
PREMIUM
buikvet © shutterstock

Waarom je een buikje krijgt van stress en andere feiten: zo raak je wel verlost van vet op buik en heupen

Mooi is het niet en gezond nog veel minder: buikvet, we zijn het allemaal liever kwijt dan rijk. Te veel vet rond de buikzone geeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Wie sport, weet dat de buik een van de lastigste zones is om te trainen. Op dieet dan maar? Wij gingen te rade bij verschillende experts. “Met een perfect BMI kan je alsnog te veel schadelijk vet hebben.”

3 reacties

  • Bart van Ransbeeck

    5 jaar geleden
    cardioloog immunoloog dr Steven Gundry die zegt dat buikvet er komt door immuunstelsel dat vetcellen stuurt naar de zone die geinflammeerd is en aagevallen wordt : darmen: door biomine disruptors , en ook door massas verdoken suikers de in vet omzetten, waaronder granen die massaal onze voeding pas recent overspoelen, al dan niet GMO en pesticides die onze biomine vernietigen , merci glyfosate
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    Stress is idd een serieus probleem. Ik had er ook last van. Stress deed mijn testosteron dalen, met als gevolg dat ik ook meer buikvet kreeg. Elke maand 2 prikjes Sustanon en buikje blijft weg! Zeker als je al boven de 40 bent.
  • Sabine Van de Kerkhove

    5 jaar geleden
    Een beetje vet is geen verlet, zeggen ze bij ons. En alle goei materiaal hangt onder een afdakje, hoewel sommigen een hele hangaar hebben .