Een Oostenrijks echtpaar bestelde kleding via een Nederlandse webwinkel en ontving tot hun grote schrik 25.000 xtc-pillen.
Volledig scherm
Een Oostenrijks echtpaar bestelde kleding via een Nederlandse webwinkel en ontving tot hun grote schrik 25.000 xtc-pillen. © Politiefoto

Oostenrijks echtpaar bestelt kleding uit Nederland en krijgt 25.000 xtc-pillen aan huis geleverd

Nadat een getrouwd koppel uit het Oostenrijkse Linz enkele kleren via een Nederlandse webshop bestelde, werden er pakketjes aan de deur geleverd. Tot hun verrassing zaten er in een van de dozen geen kleren, maar wel 25.000 xtc-pillen, ter waarde van ongeveer een half miljoen euro. De Oostenrijkse politie meldt vandaag dat het pakket met de pillen eigenlijk voor Schotland was bestemd.

8 reacties

  • Eddy DESMET

    5 jaar geleden
    Nogal kras dat zoiets kan gebeuren ! In wat voor een verdorven wereld leven wij ?!
  • Natasja Cools

    5 jaar geleden
    Ik had dat niet gaan melden hoor. Gewoon lekker zelf bijhouden, verkopen en lekker van het leven gaan genieten dankzij de opbrengst. Er is niemand die dat terug komt halen hoor, want dan lopen ze tegen de lamp. Ma ja als je denkt dat je een doos steentjes gekregen hebt tja
  • Guy Van Severen

    5 jaar geleden
    In Nederland staat daar niemand meer verstomd van !
  • Rob Hoek

    5 jaar geleden
    inderdaad Kai Van Nieuwenhove. Ik had duidelijk even mijn mond gehouden. Nu weten de maffia waar ze wonen en dat is niet goed voor hun gezondheid. Ik had ze bij me gehouden en doorverkocht en hoop centen aan over gehouden.
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Een gelukkige vergissing. Tienduizenden jongeren zullen het dus even zonder hun favoriete drug moeten doen.