Greta Thunberg.
Volledig scherm
Greta Thunberg. © AP

Greta Thunberg pakt met boze speech wereldleiders aan: “Jullie hebben mijn jeugd gestolen met jullie lege woorden, jullie hebben gefaald”

KlimaattopOp de klimaattop in New York heeft de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg een niet mis te verstane boodschap aan de wereldleiders gegeven. “Hoe durven jullie? Jullie hebben mijn dromen en mijn jeugd gestolen. Jullie hebben gefaald”, klonk het.

254 reacties

  • Saïda Weemaes

    5 jaar geleden
    Hoe durft dit gemanipuleerd kind zo reageren ,wetende dat haar land Zweden ,een natie is net als enkele anderen, zijn meest giftige afvalstoffen exporteerde en naar plaatsen zo ver weg als Chili bracht. om ze aan de kust van Arica te deponeren, waarbij hele populaties vooral kinderen werden veroordeeld tot ziekten veroorzaakt door de Zweedse giftige export. Dat is het land van Greta, dat vandaag de dag vooroploopt in het milieu-progressivisme. Hoe durft ze !
  • Johnny Vandewalle

    5 jaar geleden
    Zijn de ouders die haar jeugd hebben kapot gemaakt hoe kunnen zij een kind zo gebruiken en de media is mee verantwoordelijk . Ze zou beter naar school gaan en denken voor haar toekomst binnen 1 jaar spreken ze niet meer van haar . Zonder studies zal ze ook niet het klimaat redden .
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Hahahaha, goed gelachen met haar dol geraaskal dat achteloos voorbijgaat aan het objectief- correct empirisch geconstateerd feit dat de opwarming der aarde een cyclisch fenomeen is dat al miljoenen jaren aan de gang is.Maar dat past natuurlijk niet in het politiek-correcte ECO-propaganda kraam....
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Moet dat arrogant kind niet meer naar school misschien ??? Goeie opvoeding gekregen ......blijkbaar niet !
  • Franneke Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Is niet alleen wij, kleine mensen die het klimaat verpesten, denk maar eens al die aroomproeven in en boven de zee, al vanaf de jaren 60,toen hadden ze moeten ingrijpen, dat daardoor ons wereldbolleke uit zen as is getrokken, daar spreken ze niet over hé, daar ligt de grootste oorzaak en dan pas alles wat nadien er bij is gekomen.En ja we zijn miss grote vervuiler, maar nu nog eraan beginnen, weet niet hoor, wat kunnen kids nog plannen in deze tijden???