AFP
Volledig scherm
© AFP

Lionel Messi verkozen tot FIFA-voetballer van het jaar, Hazard in beste elftal

Buitenlands voetbalLionel Messi is verkozen tot FIFA-voetballer van het jaar. De Argentijn haalde het van Virgil van Dijk en Cristiano Ronaldo. Met Eden Hazard staat er een Rode Duivel in het beste elftal. Jürgen Klopp werd verkozen tot de coach en Alisson Becker de doelman van het jaar. Bij de vrouwen was de Amerikaanse Megan Rapinoe de winnares. 

19 reacties

  • Guy De bruyne

    5 jaar geleden
    Jullie moeten toch eens de regels lezen van de stemming ! Bovendien de beschouwde periode is juli 2018 tot juli 2019 en niet wat KDB gepresteerd heeft in september 2019
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Ridicuul dat elftal van het jaar. De FIFA loopt weeral naast haar schoenen. Real beleeft een erbarmelijk seizoen en krijgt 3 spelers in dat elftal. Geen enkele verdiende dat. En Liverpool heeft mss wel de beste aanvalslijn uit de laatste 20 jaar van het héle voetbal gedoe en daarvan nemen ze niemand. CR7 en Messi zijn geweldig, maar Firmino, Salah & Mané zijn even goed... en zij hebben tenminste de ChL gewonnen.
  • Henri Hendriks

    5 jaar geleden
    Iedereen vind Man City een geweldige ploeg . Maar zonder KDB is het ook maar een gewoon elftal. Dus waar zit Kevin? Die heeft toch veel meer bewezen dan Frenkie De Jong.
  • Jean Elst

    5 jaar geleden
    Messi is gewoon 2 klassen beter dan dat ijdel mannetje dat Ronaldo heet. En hoe onsportief kan je wezen zeg door hier weg te blijven omdat je weet dat je niet de beste bent!
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Jon Molden, hoeveel wedstrijden heb je echt gezien van Messi en C.Ronaldo ?.Of laat jij, net zoals zovelen, je onderbuikgevoelens spreken. Journalisten hebben ook het meest voor C.Ronaldo gekozen, omdat zij als supporters reageren ( niet objectief) En Messi door spelers en coaches omdat zij echt weten hoe het tegen Messi spelen is.(realiteit) Dus jouw reactie is gebasseerd om onzin, en jij reageert als supporter van C.Ronaldo (niet obejectief) Ik vind ze beiden geweldig