REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump: “Ik verdien de Nobelprijs voor de Vrede”

De Amerikaanse president Donald Trump vindt dat hij de Nobelprijs voor de Vrede moet winnen. Dat zei hij in New York, toen hij kort aanwezig was tijdens de klimaattop van de Verenigde Naties.

56 reacties

  • Jean West

    5 jaar geleden
    Peter Bonacasa Oorlog in Libië waar ze Kadhafi weg wilden. Kadhafi Heeft toen zelfs een brief aan Obama gericht om deze oorlog te stoppen. Syrië waar hij de zogenoemde rebellen volop met wapens en munitie heeft gesteund met het gevolg alle vluchtelingen in Europa.
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Luc Lepoudre, welke oorlog heeft Obama gestart? Ik stel voor dat je met een duidelijk antwoord komt of dat je voor altijd van dit forum blijft. Zijn we tenminste al van één leugenaar af.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Obama heeft geen enkele oorlog gestart, wat een onzin wordt hier toch verteld? Hij heeft twee oorlogen gestopt, dat wel. En waarom zou Trump, de man die migrantenfamilies uiteen rukt en kinderen opsluit, wel een Nobelprijs verdienen? Omdat hij buiten het opstarten van handelsoorlogen en het verbreken van allerlei andere akkoorden nog geen echte oorlog is gestart? Komaan zeg.
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Als je de vergelijking maakt met een viertal van de vorige presidenten dan heeft hij wel een punt. Hij heeft zeker een punt als Obama wel de Nobelprijs krijgt en er toch veel bloed van smerige oorlogen aan Obama's handen kleeft. Natuurlijk Obama kon het met een gluiperige smile verkopen tegenover de boerse stijl van Trumpf die nog steeds geen buitenlandse oorlog is gestart.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Ja, dat Obama die gekregen heeft, is hem een doorn in het oog, jaloers als hij is op Obama en vastbesloten om alles af te breken en teniet te doen wat Obama verwezenlijkt heeft! Maar hoe meer Trump zeurt om die prijs te krijgen, hoe minder bereid het comité zal zijn om dat te doen! Aan zo'n gestampte boer ga je toch niet zo'n prestigieuze prijs geven!