AP
Volledig scherm
© AP

Premier Michel wil Belgische bijdrage aan strijd tegen klimaatopwarming verdubbelen

Premier Charles Michel zal het parlement vragen om de Belgische bijdrage aan de strijd tegen de klimaatopwarming te verdubbelen. Dat heeft hij vandaag aangekondigd tijdens de Klimaattop van de Verenigde Naties (VN) in New York.

65 reacties

  • Sebastian Peeters

    5 jaar geleden
    Sinterklaas gaat poen scheppen in Europa door zijn goede kanten te tonen op andermans centen. Zelf gaat hij het inderdaad niet voelen bij de rest van die zelfverklaarde goden in hun luxueuze en beschermde kantoren daar in Brussel.
  • j hendrickx

    5 jaar geleden
    Met ons geld zeker Michel. Dat zijn we gewoon van U
  • Moehmena Rahous

    5 jaar geleden
    Dit gaat er stilaan over. Er is nog geen federale regering. Toch vraagt deze mislukte Belgische ex-premier, en toekomstig voorziter van de EU om de bijdrage aan de strijd tegen de klimaatopwarming te verdubbelen. Geld afzetten (van Vlaanderen - Walen hebben geen nagel om aan hunn gat te krabben) voor een idee waarover wetenschappers geen concensus kunnen bereiken. De EU staat een 'mooie' toekomst te wachten met deze opportunist.
  • Rudy claus

    5 jaar geleden
    Dat hij zijn "Europees" loon afgeeft ipv de put nog groter te maken. Wij betalen al genoeg voor die politiekers hun willetjes.
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    en ze mogen geen beslissingen nemen.