VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Waarom Victor uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ zo afstandelijk overkomt: “Het leven in Bulgarije heeft van mij een harde jongen gemaakt”

TVHij komt in ‘Boer Zkt. Vrouw’ niet meteen over als een gevoelige romanticus. Maar dat beeld wil Victor (25) graag bijstellen. “Ik heb wel degelijk emoties, hoor”, zegt de akkerbouwer uit Bulgarije, die had verwacht dat de meisjes hem tijdens de speeddates “wat meer uit z’n kot zouden lokken”. Dat schrijft het weekblad Dag Allemaal.

6 reacties

  • Marc Verlinde

    5 jaar geleden
    komt wel goed, als 25 jarige zakenman bescherm je met een muurtje, maar als de liefde/liefste langs komt valt dit muurtje wel weg. Hij is toch op zoek naar liefde voor het leven, .. kom wel goed de komende weken.
  • Ellen Sanders

    5 jaar geleden
    niet iedereen is gelijk, niet iedereen moet gevoelig zijn of overkomen. Wat verwacht je van een zakenman van 25jaar? Zolang het hart op de juiste plaats is, past er altijd wel iemand bij. Persoonlijk heb ik liever een harder type die na ontdooien de mijne blijft dan iemand die direct de harten steelt van menig vrouw en bijgevolg snel vlindert...
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Ik vind het een koel, koud, omhoog gevallen manneke.Is geen excuus: het leven in Bul.heeft mij hard gemaakt want dan moet je hier geen meisje komen zoeken. Dan moet je ginder iets zoeken, want deze meisjes worden waarschijlijk diep gekwetst id vlg afleveringen. Gevolg voor de meisjes: geen zelfvertrouwen meer!
  • Bill Derycke

    5 jaar geleden
    Meisje komen blijkbaar toch graag in de media ,die jongen heeft precies in de koffie geblazen.
  • André Miechielsen

    5 jaar geleden
    Dat ventje stelt honderduit vragen maar geeft geen kik bloot over zichzelf, hij is en blijft een koele kikker. Ik snap niet dat hij aan dat programma wil meedoen.