BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Als lonen niet betaald kunnen worden, stevenen we af op einde Thomas Cook België”

Als Thomas Cook de lonen van het personeel niet kan betalen, "stevenen we af op het einde van Thomas Cook België". Dat heeft Patrick Van Holderbeke van ACV Puls gezegd in het VRT-radioprogramma De Ochtend.

10 reacties

  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    De vakbonden kunnen de lonen toch uitbetalen hebben een gigantische oorlogskas er gaan nog meer jobs sneuvelen nu 20.000 bij continental welk is het volgende bedrijf jobs, jobs, jobs = doppen, doppen,doppen ja zelfs in Duitsland sneuvelen veel banen Europa wordt een economisch kerkhof, schulden, schulden ,schulden welvaart op de poef
  • Diana De Wit

    5 jaar geleden
    Geen loon, maar bij aanstelling van een curator zullen zij als 1ste vergoed worden!!! Ik denk eerder aan alle vakantiegangers die het slachtoffer geworden zijn van dit mismanagement!!
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Ga er maar van uit dat de lonen niet worden uitbetaald.
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Zie eerst dat de mensen die gewerkt hebben hun centen hebben de rest is het risico van op reis te gaan naar het buitenland altijd met dat gezeur betaal gewoon bij en alles kan reizigers zijn toch allemaal rijke mensen.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Als het failliet is zijn er geen lonen meer enige waar ze kunnen op hopen is dat de curator er nog ergens iets uithaalt door verkoop of overname en dat iets overblijft van geld anders noppes...