De Xiaomi Mi 9 Pro, een van de vier alternatieven voor de dure iPhone 11 Pro.
Volledig scherm
PREMIUM
De Xiaomi Mi 9 Pro, een van de vier alternatieven voor de dure iPhone 11 Pro. © EPA

iPhone 11 Pro te duur? Deze modellen zijn goedkoper en net zo goed

De traditionele nazomerreleases zijn zo goed als allemaal achter de rug, en dus weten we ondertussen welke de smartphones zijn die het jaar 2019 zullen kleuren. En ja, ook de iPhone 11 Pro met prijskaartje van € 1.159 hoort daarbij. Maar alle hardware-vernieuwingen die Apple doorvoert, zijn inhaalbewegingen op nieuwigheden die allang in Androidtoestellen (zelfs budgetmodellen) zitten. Dit zijn waardige alternatieven.

21 reacties

  • Herbert Verbeeck

    5 jaar geleden
    Koop eens een Motorola. En ga met de rest van je geld pinten pakken of op reis. Ongelooflijk stabiel, prima batterij en snelle lader! Wat wil je nog meer voor een € 260? Niet te kloppen in zijn arena!
  • Rudy Mostaert

    5 jaar geleden
    Alternatief voor de iPhone 11Pro van 1.159 euro is een Samsung van 1.007 euro is dat een alternatief ???
  • KRISTOF ZUTTERMAN

    5 jaar geleden
    Er zijn heel veel mensen in mijn vriendenkring die vroeger dure Galaxy's of Iphones +€800 kochten en die nu recent een Xiaomi flagship kochten zoals de MI 9 bv,omdat ze de stijgende prijzen niet meer verantwoord vonden.Ze zijn nog steeds onder de indruk wat je allemaal krijgt bij Xiaomi.Ongezien.Goeie snelle en stabiele software met minstens 4 jaar updates bij flagships,zeer goed gebouwd en zeer goede foto's die volgens profs bij de top horen.En het meest belangrijke,het kost slechts max de 1/2
  • Johan Van synghel

    5 jaar geleden
    Dar de iPhone te duur is, is waar, maar jammer genoeg draaien de andere toestellen enkel op “Android”.
  • Jeroen Achten

    5 jaar geleden
    Camera van deze telefoon alsook de batterij ( bekijk maar de verschillende tests online) zijn de beste op de markt.. daar hangt een prijs aan... ook zijn de apps op IOS stabieler en gebruiksvriendelijker gebouwd wat normaal is : voor iPhone bouw je zo voor 1 type telefoon, voor Android zijn er super veel modellen..