.
Volledig scherm
. © De Lijn

De Lijn waarschuwt opnieuw voor valse mail over De Lijn-pas van 50 euro

Vervoersmaatschappij De Lijn waarschuwt opnieuw voor een valse mail, waarin aan de ontvanger een "De Lijn-pas van 50 euro" wordt aangeboden. De Lijn vraagt om niet op de link te klikken en de mail te rapporteren bij Safeonweb. 

4 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Precies of De Lijn of de NMBS enz. zouden iets goedkoper weggeven? Droom zachtjes verder. Bij De Lijn wel checken of je geen recht op tussenkomst hebt van je gemeente uit!?
  • Marc De Ridder

    5 jaar geleden
    Ze zijn er vroeg bij, ik krijg die mail al meer dan 14 dagen.
  • Erik Verdyck

    5 jaar geleden
    Precies of ik zou erin geïnteresseerd zijn om mij te verplaatsen met De Lijn...that’s a NO GO !!! De trams blijven nog nog niet in de sporen staan en de bussen komen nooit op tijd . En mocht je al een bus pakken dan veranderen ze de routes , ik blijf steevast met mijn autoke rondtuffen ,geen zweetzakken naast mij ,geen gestomp en geduw in de rug als ge moet rechtstaan ,geen vervelende luide mensen die “ ik weet niet in welke taal ze aan’t brabbelen zijn “ , radio op , airco aan en chille man !
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    A de feestdagen komen eraan .. het is altijd het t'zelfde liedje.. er is altijd iets allemaal om geld.. gans het leven draait gewoon om geld !! Dat weet normaal iedereen