Herbert Diess.
Volledig scherm
Herbert Diess. © AFP

Ook huidige topman Volkswagen aangeklaagd om marktmanipulatie

Ook de huidige topman van Volkswagen heeft een aanklacht aan zijn broek in het dieselschandaal. 

11 reacties

  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Zoals hier al vermeld hebben alle automerken gesjoemeld. Het lijkt beetje op afgunst omdat VW het altijd zeer goed heeft gedaan omwille van zijn ontegensprekelijk kwaliteit.
  • Ronald Van Roy

    5 jaar geleden
    Als de politiek zegt dat morgen iedereen plots co2 neutraal moet wonen en je lukt er niet direkt in dan ben je dus een ganster en een schandalige mens ? Overleg eens eerst met de betrokken industrie en zie wat rëeel is en wat niet !
  • bob jansens

    5 jaar geleden
    eigenlijk is (in Europa) het ganse verhaal van de sjoemelsoftware de schuld van de toenmalige top van de VW-groep, zij hadden gewoon moeten zeggen "onze wagens voldoen volledig aan de uitstootnormen wanneer gemeten zoals voorzien in de in de normen vastgelegde testprocedures".
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Het is normaal dat "de palingen" de norm niet kennen of echt willen kennen als hun zakken maar gevuld worden (zittende politiek met hun ambtenaren en zetelende bonzen)
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Iedere Topmam/vrouw van gelijk welk bedrijf moet aangeklaagd worden als er onregelmatigheden vastgesteld worden . Vette lonen en bonussen opstrijken en dan anderen verantwoordelijk stellen moet verleden tijd zijn.