Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Simon Davies fietst rond kritiek: “Als de mix tussen jong en oud optimaal is, kunnen we met elk team in België strijden”

Vlak voor het cruciale bekerduel van morgen tegen Beerschot sprak Simon Davies met de pers. Na de wanprestatie tegen Club Brugge staan de club én de trainer nog meer onder hoogspanning. Davies gelooft evenwel dat het team op de goede weg is: “Als de mix tussen onze jonge en meer ervaren spelers optimaal is, zullen de resultaten komen.” Het is tenenkrullend hoe Davies rond de kritiek blijft fietsen. 

53 reacties

  • Kelly Verlinden

    5 jaar geleden
    Die gelooft ook nog in sprookjes, nu ja, hij moet dit wel zeggen of hij kan binnenkort gaan doppen.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    inderdaad fietst er rond. Misschien wielerploeg beginnen
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    Het meest schrijnende is dat Verschueren en Coucke totaal niet weten hoe ze dit kunnen keren. Tegen Beerschot zie ik het ook niet goedkomen.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Kompany denkt,omdat je jaren met een goede trainer hebt bewerkt dat het rap rap oke is om zelf een coach te worden.Er zijn al tientallen spelers die onder Pepe getraind hebben en zijn na hun carriere ook geen trainer geworden.
  • caes jean-pierre

    5 jaar geleden
    Even terzijde, Kompany is destijds vertrokken op Anderlecht als een Prins, teruggekomen als een koning, en ondertussen gedegradeerd als een lakei, gelukkig voor hem, heeft Coecke en Verscheuren, geen benul van het sportieve aspect.