Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe aflevering in soap over plaatsverdeling in het Vlaams Parlement: “Gênant”

Een nieuwe poging om een akkoord te vinden over de plaatsverdeling in het Vlaams Parlement is vandaag op niets uitgedraaid. In het Uitgebreid Bureau van het Parlement kwam het volgens verschillende bronnen tot een stevige aanvaring tussen N-VA en CD&V. Stilaan vallen bij insiders de woorden "gênant" en "ongezien".

62 reacties

  • Natasja Vervaet

    5 jaar geleden
    Beschamend is dit om de lezen dat het parlement geen aangelegenheid meer is om aan ons land te werken, maar herleid wordt tot een ruzie die zelf de kleinste kleutertjes in onze scholen al een compromis kunnen voor sluiten. En onze kleuters krijgen daarvoor geen enkele vergoeding! Politiekers worden nochthans heel goed betaald om ruzie te maken over wie waar gaat zitten. Tis te belachelijk dat deze mensen in staat zijn een land correct te besturen.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Het is toch niet zo moeilijk, het zijn allemaal zeteltjes!
  • emiel Clarijs

    5 jaar geleden
    De kleuterklas van Vlaanderen, jammer genoeg worden deze kleuters fors betaald van ons belastinggeld voor dit belachelijk gedoe, voor de rest geen problemen in dit land.
  • Jani Careni

    5 jaar geleden
    Arme Vlaanderen.
  • Erik Devriese

    5 jaar geleden
    Tijd voor een herverkaveling, ook in het parlement. De tot peanuts herleide trado's moeten minder noten op hun zang hebben en plaatsruimen.