BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sensatie in Jan Breydel: amateurs krijgen recette én kwalificatie cadeau van Cercle

Croky CupSensatie in Jan Breydel. In een zalig verleden won Cercle Brugge drie keer de Belgische beker, maar vanavond ging het samengeraapte elftal huurlingen van groen-zwart met de billen bloot tegen een staartploeg uit de tweede amateurreeks. Rebecq keerde niet alleen met de volledige recette, maar ook met de kwalificatie naar Waals-Brabant terug.

12 reacties

  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    ik hoop dat cercle in 1a blijft, ik hoop dat da crapuul van waasland beveren zakt naar 1b ze kunnen daar hun keukens verkopen
  • Jan Dewolf

    5 jaar geleden
    In uw artikel staat dat Cercle 3 x de Beker won . Volgens mij is dat 2 x : In 1927 vs. Tubantia Borgerhout en 1985 na strafschoppen vs. Beveren . Ze waren 5 x verliezend finalist in 1913 , 1985 , 1996 , 2010 en 2013 .
  • Bart Denys

    5 jaar geleden
    Veel eersteklassers kunnen gewoon niet meer mee. Toch weer nadenken over een sterkere kleinere eerste klasse of beneleague?
  • Koen Breems

    5 jaar geleden
    Ze zouden er beter mee stoppen Ze zijn een schande voor onze eerste klasse Hun supporters zijn al niet veel beter (zie brandje in tribune tegen hun buren) Ze hebben in de laatste 20 jaar één goed jaar gekend en andere jaren waren ze er enkel om de grasmat kapot te shotten
  • jozef van riel

    5 jaar geleden
    Tja, de volledige recette. Als ze de onkosten maar niet moeten betalen anders moeten ze nog bijbetalen! :-)