De president moet uitleg geven over een mogelijke beschadigingsoperatie tegen uitdager Joe Biden, vinden de Democraten.
Volledig scherm
De president moet uitleg geven over een mogelijke beschadigingsoperatie tegen uitdager Joe Biden, vinden de Democraten. © AP

Democraten kondigen afzettingsprocedure tegen Trump aan

De Democraten starten een afzettingsprocedure tegen president Donald Trump. Dat heeft Nancy Pelosi, de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden vandaag aangekondigd. “De president moet aansprakelijk gesteld worden. Niemand staat boven de wet”, zei ze vanavond in een toespraak.

189 reacties

  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Is maar povertjes gesteld met tegenpartij Trump.Tot vandaag enkel vermoedens,veronderstellingen en vage betichtingen.Meestal feiten die eender wie in politiek kunnen aangewreven.Wanner vuurwek over zijn financieel-sociaal-economisch beleid.Niets over te melden?Dus hij doet het goed.De rest is roddel uit onma
  • Jan Ooms

    5 jaar geleden
    Frankie Van Damme: Dat getypte gesprek komt rechtstreeks van het Witte Huis.
  • Werner Van der Kelen

    5 jaar geleden
    Trump is een demagoog daar is alles met gezegd
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Tot nu toe nog GEEN enkel bewijs gezien. een getypte versie van een telefoongesprek, ja dat kan je echt niet vervalsen :-) Die linkse democraten zijn in USA al even erg als de linkse politici in belgië, liegen en bedriegen om hun zin te krijgen (waarom moet ik plots aan Greta denken?)
  • Zjos Peeters

    5 jaar geleden
    Bijna lachwekkend hoe ze Trump vanaf dag 1 proberen uit het witte huis te krijgen. Ik voorspel nu al dat hij herverkozen zal worden, tot spijt van de media en de oppositie! De bevolking kiest, niet de media!