Evenepoel, Campenaerts en Lampaert.
Volledig scherm
Evenepoel, Campenaerts en Lampaert. © BELGA

Wereldtop en hondenweer: het regent vandaag kansen op Belgische medaille

WK WielrennenHet regent vandaag kansen op een medaille voor de Belgen. Dat mag u letterlijk nemen, als het opnieuw zo’n hondenweer wordt als gisteren zijn de Belgen namelijk op hun best. Maar ook figuurlijk stonden de medaillekansen van de Belgische tijdrijders er nooit beter voor dan vandaag. Aan Remco Evenepoel, Victor Campenaerts en Yves Lampaert om te tonen waarom.

3 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Remco is wel benadeeld. Als je kleiner bent is het moeilijker om je hoofd boven water te houden.
  • Mieke Lemmens

    5 jaar geleden
    Dat ze eens naar Kaapstad komen, prachtig weer (lente), schitterend parcours (zie Cape Town Cycle Tour), geen tijdsverschil met Europa, enkele lokale favorieten, Team Dimension Data, internationale luchthaven in de buurt, voldoende hotels en guesthouses....
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Her WK bij de beloften was nog juist te doen, maar wat zouden Marc en Joeri geschreven hebben als er modder op het parcours terecht gekomen was en een renner zwaar gevallen was? Er is gelukkig niets ernstig gebeurd, maar het was op het randje. De luchtigheid waarmee deze heren schrijven is wel over het randje. Ik hoop dat ze zich dit artikel herinneren als ze over verantwoordelijkheid spreken bij een zwaar sportongeval.