Mohamed Nassiri is een van de zaakvoerders van De Nachtuil.© Sven Van Haezendonck

Online winkel levert ’s nachts aan huis

Mechelen -

Een online winkel die in het putje van de nacht aan huis levert. Dat is De Nachtuil in Mechelen. Twee broers hebben het bedrijf opgericht als aanvulling op de traditionele nachtwinkel: gedurende de week leveren ze van 20u tot 4u, op vrijdag en zaterdag zelfs tot 5u.

Sven Van Haezendonck

De Nachtuil is het bedrijf van de twee broers Mohamed (35) en Faysal Nassiri (31). “We zijn de eerste online nachtwinkel van Mechelen. In grootsteden zoals Antwerpen bestaat het concept al langer. Wij denken dat er een markt voor is”, vertelt Mohamed. Vanuit een magazijn op de Zandpoortvest leveren de broers elke avond vanaf 20u een gamma van meer dan 350 producten bij u aan huis.

Hebt u een late honger of een feestje dat uitloopt? Geen probleem, de broers bieden een breed assortiment aan: niet alleen de typische snacks zoals chips en chocolade of frisdrank, maar bijvoorbeeld ook pasta, pizza, soep, koffie, thee en suiker. “De meest verkochte producten tot nog toe zijn voeding en party packs. Zo’n pakket verkoopt heel vlot en bestaat uit een fles sterkedrank en fris- of energiedranken. Vooral tijdens het weekend zijn de party packs erg populair, want met de vele alcoholcontroles in Mechelen drinken mensen graag thuis een glas”, legt Faysal uit.

Of bent u net thuis na een vakantie, had u een late vlucht en hebt u bepaalde spullen niet meer in huis? Ook daar heeft de online nachtwinkel een oplossing voor. “Noem het op: douchegel, shampoo, tandpasta of toiletpapier, we verkopen het allemaal. Een populair product dat we niet verkopen is tabak, want dat mag online niet. Voor de rest vind je bij ons ongeveer alles wat je in een nachtwinkel kan vinden”, zegt Mohamed. In de toekomst willen ze hun aanbod uitbreiden met kant-en-klare maaltijden.

Leveren tot vijftien kilometer ver

In een straal tot vijf kilometer levert De Nachtuil bestellingen vanaf 14 euro gratis aan huis. Voor afstanden van vijf tot tien kilometer moet u minstens voor 19,50 euro bestellen, en tussen de tien en vijftien kilometer voor 28,50 euro. Daar is duidelijk een markt voor. “We zijn net bezig en we hebben al geleverd tot in Kontich. Uit de eerste reacties die we krijgen, merken we dat klanten onze service appreciëren”, vertelt Faysal.

De Nachtuil kunt u niet alleen bereiken via de website. “Maar mensen kunnen ons ook telefonisch bereiken, via FaceTime, via WhatsApp, via Facebook en zelfs via Instagram”, klinkt het.

Betalen kan ook online met Paypal, Visa en Bancontact. “Of cash bij levering. Dat kan dan bijvoorbeeld met Payconic”, zegt Faysal. Met hun bedrijf willen de broers een aanvulling zijn op de traditionele nachtwinkels. “Die sluiten doorgaans tussen twee en drie uur ’s nachts, terwijl wij tijdens de week en op zondag openblijven tot 4u. Op vrijdag en zaterdag kunnen klanten zelfs tot 5u iets bestellen”, zegt Mohamed nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Blikvangers Mechelen