Neuer.
Volledig scherm
Neuer. © Photo News

Duitse keeperssoap laait weer op: “Als Neuer plek kwijtgeraakt, staat Bayern geen spelers meer af aan Mannschaft”

Buitenlands voetbalDe discussie over de keeperspositie in het Duitse nationale elftal laait verder op. Er klinken steeds meer geluiden om Manuel Neuer te vervangen door Marc-Andre Ter Stegen. Bayern-voorzitter Uli Hoeness is woest en dreigt zelfs met een boycot. “Als Neuer zijn plaats kwijtgeraakt, zullen wij geen spelers meer afstaan aan Duitsland”, spreekt hij straffe taal bij BILD. 

7 reacties

  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Brent, die clubs betalen miljoenen aan die spelers , ik vind het erg dat spelers kunnen verplicht worden te spelen, als ze een blessure oplopen in een interland is het de club die de gevolgen draagt niet de bond., dat terzijde vind ik wel dat de keeper. van Barcelona niet tevreden mag zijn met een invallersrol, hij heeft ook geen 20 jaar meer is ook al 27 of 28 dacht ik.
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    De gevangenis heeft Hoeness precies niet beter gemaakt zo te zien.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    Bayern is erg arrogant en moet zwijgen over het nationaal elftal, stel u voor dat iedereen zo doet, dan mogen ze de nationale ploeg opdoeken, ook qua risico op blessures is dat niet interessant!
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Tja Willems....het is nog altijd de trainer die beslist en niet een of andere speler. Dat begrijpt u blijkbaar niet zo goed
  • Jurgen Latet

    5 jaar geleden
    Wie zegt dat dat de treinner beslist dat is niet op veel plaatsen als je ooit gevoetbald heb weet je dat het niet altijd de......... is niet.