Evy en Sarah uit Zwijdrecht maken er nog een leuke vakantie van. Inmiddels is het weer koek en ei tussen de Vlaamse toeristen en het hotelpersoneel.
Volledig scherm
Evy en Sarah uit Zwijdrecht maken er nog een leuke vakantie van. Inmiddels is het weer koek en ei tussen de Vlaamse toeristen en het hotelpersoneel. © RV

Ambassade helpt gestrande reizigers in Turkije: “We mogen tóch blijven”

Na tussenkomst van de Belgische ambassade mogen de Vlaamse reizigers die vastzaten in Turkse hotels hun vakantie voortzetten. Verschillende Belgen klaagden over de houding van personeel van de hotelketen Limak. Het hotel blokkeerde kamers en eiste een betaling van meer dan duizend euro. “De ambassade heeft de hotelmanagers beloofd dat de reis gedekt is. We kunnen alsnog genieten van onze vakantie”, zegt een gedupeerde toeriste.

10 reacties

  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Heb heel veel reizen gemaakt sinds jaren en jaren. Dit zowel voor bedrijven als privaat. Ik heb steeds op de website van buitenlandse zaken de ambassades en consulten opgezocht in de betreffende landen. Gelukkig is dit slechts één keer nodig geweest in Argentinië voor een gestolen paspoort. Ik raad dit steeds aan!!
  • ERNA SMET

    5 jaar geleden
    goed dat de mensen geholpen worden,maar zij die in de komende weken een reis gepland en betaald hebben blijven nog altijd in het ongewisse,vergoed door Garantiefonds?Reis gaat toch door?Nu kan men geen andere reis boeken voor men zekerheid heeft,en wanneer zal die zekerheid er zijn?Waarom laat men al die mensen in de kou staan?
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    Ik begrijp bepaalde mensen niet meer. "We mogen TOCH blijven" ! Dààr ????
  • Osman Tugran

    5 jaar geleden
    Leuk om de hotel de schuld te geven. Maar dat is een bedrijf die zijn financiële situatie wel onder controle heeft. Waarom zouden zij de financiële schade moeten dragen? Het is niet zo dat ze een arme persoon uit een huurhuis zetten ofzo. Als er geklaagd moet worden, dan maar klagen bij het bedrijf die de reizen heeft verkocht, waarbij de top zich heeft verrijkt met miljoenen.
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    ambassade belooft dat de rekening betaalt word !!wil dat zeggen dat wij die rekening betalen met wij bedoel ik de belastingbetaler