Iskren Yordanov (36) werd dood aangetroffen bij de Chinese ambassade in Brussel.
Volledig scherm
Iskren Yordanov (36) werd dood aangetroffen bij de Chinese ambassade in Brussel. © Google Maps/RV

Man (36) dood aangetroffen aan Chinese ambassade in Brussel: “We willen waarheid kennen”

BinnenlandHet parket heeft een bizar overlijden op de parking van de Chinese ambassade in Brussel onderzocht. Daar werd een Bulgaarse man (36) dood aangetroffen. “Ik geloof niet dat het zelfdoding is”, schreeuwt zijn moeder uit. Nochtans is dat volgens het parket wel zo. “De zaak is geseponeerd”, bevestigt een woordvoerder aan HLN. Hoe de man op het afgesloten domein terechtkwam, weten ze niet.

14 reacties

  • Lou Bakker

    4 jaar geleden
    Het idee hierachter is dat diplomaten zo vrij hun werk kunnen doen. Hierachter blijkt dus wel dat het idee achterhaald is.
  • Dirk Van Nuffel

    4 jaar geleden
    tijdens de Corona crisis hebben we het bewijs gekregen waar al deze handelsmissies goed voor zijn.Een leuk uitstapje voor de deelnemers voor een gedeelte gesponsord door de belasting betaler en zoals gebleken is met de mondmaskers een Chinese handelspartner die voor geen haar te vertrouwen is en ondertussen geen enkel respect heeft voor de soevereiniteit van een land waar ze te gast zijn en zich schuldig maken aan allerlei vormen van spionage.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    Probeer eens ongezien op een gebied van de ambassade binnen te raken.Je bent gefilmd, en binnen kortste tijd heb je een Belgische agent of veiligheidsbeambte bij je staan.
  • Linda Dolce

    5 jaar geleden
    Een bizar verhaal.
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Die mensen hebben de eeuwige en zéér irritante gewoonte alles de schuld van een ander te vinden. Zelfs wanneer één van hen zelfmoord pleegt. Als het parket een onderzoek heeft gedaan, en er bestaan camerabeelden, dan is er geen discussie meer mogelijk. Moet er nu weer extra belastinggeld worden uitgegeven omdat deze moeder de waarheid niet aan kan? Gelieve hier niet in mee te gaan!