AP
Volledig scherm
© AP

“Het is allemaal een hoax": Trump haalt uit naar Oekraïne-onderzoek

De Amerikaanse president Donald Trump is vandaag tijdens een persconferentie ingegaan op de afzettingsprocedure die gisteren tegen hem werd ingesteld. Er was niets mis met zijn “perfect telefoontje” met de Oekraïense president, stelt hij. Het gaat hier volgens Trump nog maar eens over een hoax van de Democraten. 

31 reacties

  • luc baken

    5 jaar geleden
    van de tientallen valse beschuldigingen aan het adres van trump (tot verkrachting toe) word het hoog tijd dat er koppen gaan rollen bij de "democraten"
  • mister Right

    5 jaar geleden
    Een Amerikaanse president die aan een andere president vraagt om mogelijke corruptie in z'n land te onderzoeken waarbij Amerikanen betrokken zijn doet gewoon zijn job. Hier is totaal niks onwettig aan.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Of hij nu "druk" heeft gezet of niet, als president een buitenlandse mogelijkheid vragen om bezwarende informatie te zoeken over een politiek tegenstander, is tegen de wet en is zelfs "collusion".
  • Ward Peeters

    5 jaar geleden
    Uiteraard geloven de trumpfans dat het een hoax is en dat Hunter Biden iets te verbergen heeft (hij werd vrijgesproken). De leugenfabriek van Faux News en Breitbart en konsoorten staat nooit stil.
  • Anne Nonsia

    5 jaar geleden
    Hij wil ook volledige transparantie van Biden, maar ze wachten nog altijd op de belastingaangifte van Trump...