Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Anderlecht-watcher zag vreugde en verdriet bij paars-wit: “Crisis niet bezworen na dit misbaksel”

Croky CupHier zal nog over gepraat worden. Omdat Kompany uitviel. Omdat Anderlecht flirtte met de uitschakeling. En omdat het met veel geluk toch won. Bizar clubje.

48 reacties

  • stefaan lalonge

    5 jaar geleden
    Welk wanbeleid voert deze Kompany? Miljoenen worden over de balk gegooid voor transfers waarvan iedereen ziet dat ze geen verbetering zijn. Vlap, Roofe en vele anderen. De jeugd is nog niet klaar en buiten Chadli zie ik niemand van de laatste transfers die beterschap kunnen brengen. Wat doet Kompany, wat doet deze scoutingscel daar? Door hun schuld is er geen aanvaller en feitelijk ook geen ploeg. Schande voor Kompany en het beleid.
  • David De Geyter

    5 jaar geleden
    Gisteren match gezien en niet Anderlecht maar Beerschot verdiende een ronde verder te gaan. Na de match denkt Kompany dan dat zijn ploeg goed gespeeld heeft!
  • Maria de swert

    5 jaar geleden
    Dit kan Hein of eender welke andere trainer "zeker evengoed" ( lagen dan wel allang buiten ) en dan kan je het vele geld dat je aan Kompany en Davies moet betalen beter gebruiken voor goede spelers aan te kopen of is het geld echt op ? Want het is één grote ramp en zoiets los je niet op , ook niet met pinten te geven in het café ,erg voor de supporters met een abonnement !!! Ik vraag mij ook af wat Zetterberg zoal denkt als hij die "vedetten" bezig ziet , dat waren tijden !
  • Pascal Snauwaert

    5 jaar geleden
    Roos Desvereaux, owngoal en een offside goal... en noodrem ... echt al véél beter bezig!!!
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Anderlecht ,fantastische ploeg ,alle dagen loopt de media vol over Anderlecht .Er is geen ploeg in de wereld waar zoveel aandacht aan geschonken wordt , als eerlang ook nog regelmatig gewonnen wordt zullen de kranten voor andere ploegen geen belangstelling hebben .