De auto van de vier Kroaten was compleet vernield na de aanrijding door de goederentrein.
Volledig scherm
De auto van de vier Kroaten was compleet vernield na de aanrijding door de goederentrein. © Patrick Lefelon

Dronken mannen weigerden uit gestrande auto op spoorweg te komen

Na een ongeval met een goederentrein en een vastgereden wagen tussen Essen en Kapellen rijden er opnieuw treinen op de lijn Antwerpen-Essen. Dat meldt Infrabel. Er zijn wel nog gevolgsvertragingen. De vier inzittenden, van Kroatische afkomst,  konden gered worden voor de goederentrein de wagen aanreed. Zij probeerden nog te vluchten voor de politie.

28 reacties

  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    De verharding tussen de rails loopt 2 meter! verder uit naast de rijbaan, door zijn dronkenschap is de chauffeur naast de verharding komen te zitten, dus alle schade verhalen op hem inclusief de economische schade aan de railvervoerder. Potje breken -potje betalen!
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Misschien moeten we borden aan onze grenzen zetten. Met de waarschuwing dat onze verkeersinfrastructuur niet van het te verwachten Europese niveau is.
  • Erwin De Mulder

    5 jaar geleden
    Dirk Van Nuffel,rare manier om met de auto te rijden ....in dronken toestand.Nuchter hadden ze dat misschien opgemerkt of is het de schuld van de infrastructuur dat ze zat waren.komaan mensen wees toch eens redelijk...
  • monique kelber

    5 jaar geleden
    Wat ligt dat gereedschap op de stenen naast het spoor te doen op de foto is het van de Kroaten of van de werkmannen van het spoor?
  • Dirk Van Nuffel

    5 jaar geleden
    Rare manier om de overweg te bestraten, al dan niet gedronken begrijpelijk dat iemand die een verkeerde inschatting maakt op de sporen terecht komt.Ze probeerden een vandoor te gaan na het het ongeval.Voor het ongeval werden ze niet achternagezeten door de politie.