Greta Thunberg
Volledig scherm
Greta Thunberg © AP

Greta Thunberg haalt uit na haatreacties: “Ik snap niet dat volwassenen kinderen gaan bedreigen”

De jonge klimaatactiviste Greta Thunberg vindt het onbegrijpelijk dat zij de afgelopen dagen een stortvloed aan kritiek over zich heen heeft gekregen. “Ik begrijp niet waarom volwassenen zoveel moeite doen om tieners en kinderen belachelijk te maken en te bedreigen, omdat ze de wetenschap promoten.”

650 reacties

  • j hendrickx

    5 jaar geleden
    Ik snap die waarom jij volwassenen bedreigd en onterecht bekritiseerd? Of is dat laatste misschien een standaard manier van doen in deze onnodige kinder klimaat bewegingen
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Jaak Peeters,zonder toedoen van mens was het inderdaad kouder geweest gezien de inactieve zon..1,5°c minder dan wat het nu wereldwijd is. Bronnen zeer makkelijk op te zoeken op meteoschweiz (kalte sonne periode 2000-2050).U moet natuurlijk OPENSTAAN voor de FEITEN.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Guy Van Becelaere,uw reactie op Guido zegt veel en tegelijk weinig wat inhoud betreft.Guido Bervoets heeft het hele spel van het donkerblauwe gedachtengoed tenminste door en doordat ze terrecht gewezen worden door een sluwe meid,worden aanhangers van die blauwe struikrovers gepakt op hun "eer",nietwaar,Guy?
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Guido Bervoets, respect voor ieders mening zeg je ?, maar Trump; Bolsanaro en de NVA altijd de schuld geven om een andere mening is wel heel hypocriet hoor je ziet nooit de balk in je ogen maar wel de splinter bij de anderen, en alleen jou mening is altijd de juiste nietwaar of liever kudde gedrag waar je beter van wordt ten koste van !!
  • Stefan Melis

    5 jaar geleden
    Toen ze op een simpele vraag helemaal dichtklapte en totaal ni meer wist wat zeggen zonder haar voorbereidde papiertjes... Met camera's erop... Das geen leugen!!!!