Een pakketbezorger van PostNL.
Volledig scherm
Een pakketbezorger van PostNL. © Hollandse Hoogte / Harold Versteeg

PostNL rolt netwerk van 350 pakketpunten uit in België

Pakjesbezorger PostNL rolt in België een eigen netwerk van 350 pakketpunten uit. Dat heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

16 reacties

  • Nico LAuwaert

    5 jaar geleden
    Zalig eindelijk zijn we van Bpost vanaf. Traag aan de kassa traag om te leveren of niet eens bij en dan zogezegd niet thuis ik reed er achter en die antwoord ik heb dat zelfs niet bij. PostNL is top leveren zelfs tot 22use en zaterdag
  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Bpost werkt al lang met afhaalpunten. Wie met postnl nog nooit problemen gehad heeft, prijs u gelukkig, mij leverden ze een dure zoomlens in twee stukken gebroken, nooit enige vergoeding voor gehad. Voor mij geen postnl meer.
  • Ivan Beelaert

    5 jaar geleden
    Ik koop soms wel iets bij Bol.com en dit wordt altijd perfect geleverd door Post.nl. Nog nooit problemen mee had,je kan hun reis route volgen en krijgt een mail met het uur dat het ongeveer het levert wordt .
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Dat is Top , hier wachten wij allang op. Voorlopig moesten wij pakketten meenemen en binnenbrengen in Sluis in een post Nl punt.
  • Stef van Dijk

    5 jaar geleden
    Ik snap nog altijd niet dat er nog webshops zijn waarbij je geen postpunt (van maakt niet uit welke dienst) kunt aanduiden. Zo'n verspilling van tijd en moeite als ik op voorhand weet dat de bezorger aan de dichte deur komt te staan. Ik ben helemaal voor ophaalpunten in de buurt!