© Paul R. Giunta/Invision/AP

Toen ging het mis tijdens fotoshoot met Cardi B: “Plots haalde hij zijn penis boven”

Hiphopartiest Cardi B heeft getuigd over hoe ze seksueel geïntimideerd werd door een fotograaf van een magazine. “Plots haalde hij zijn penis boven.”

De 26-jarige Cardi B vertelde aan WE TV’s Untold Stories of Hip Hop hoe een fotoshoot totaal uit de hand liep. “Die fotograaf kwam wat dichter en zei me: ja, wil je echt in het magazine komen? Daarop haalde hij zijn penis boven. Ik was zo fucking kwaad! Weet je wat, zei ik, ik ben weg!” Toen de rapster daarop de hoofdredacteur van het magazine contacteerde, kreeg ze geen gehoor. “Hij keek naar me met zo’n blik van: so what?

© Matt Sayles/Invision/AP

Volgens Cardi komt dat soort incidenten erg vaak voor. “Er zijn zoveel meisjes die ik ken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ze doen je voelen dat je zulke dingen moet doen als je iets gedaan wil krijgen. Het gebeurt echt elke dag.” Nu Cardi bekend is en véél volgers heeft, is het gevaar enigszins geweken. “Als dit nog eens gebeurt, maak ik ze af op Instagram.”

Stripper

Cardi, die ooit haar geld verdiende als stripster, kwam ook nog eens terug op een oude video van haar die opnieuw opgedoken was. Daarin vertelt ze hoe ze mannen die met haar mee willen gaan naar een hotel, drogeert en dan berooft. Dat had ze eerder dit jaar ook al bekend. “Ik heb nooit geclaimd dat ik perfect ben of uit een perfecte wereld kom met een perfect verleden. Ik zeg altijd mijn waarheid”, zei ze daarover op Instagram. “Ik ben deel van een hiphopcultuur waar je kunt praten over waar je vandaan komt en over alle foute dingen die je hebt moeten doen om te raken waar je nu bent. Ik heb die keuzes gemaakt omdat ik toen héél weinig opties had. Het waren waarschijnlijk slechte keuzes, maar ik deed wat ik moest doen om te overleven.”

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer