REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Brussels Airlines schrapt volgende maand 105 vluchten door het wegvallen van Thomas Cook

Brussels Airlines zal vanaf 10 oktober en tot het einde van die maand in totaal 105 vluchten schrappen door het wegvallen van de reizen van touroperator Thomas Cook. Dat heeft een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij vandaag gezegd.

38 reacties

  • Jean-pierre Venken

    5 jaar geleden
    Het zijn alleen de vluchten van Thomas Cook die gecanceld zijn, veel andere vluchten gaan wel door, zoals de vluchten die gecharterd zijn door andere touroperators, waaronder prijsvrij. Be .Die vluchten gaan allemaal door .
  • Dirk Bytebier

    5 jaar geleden
    Gaan we ervan uit dat brussels Airlines in onderaanneming werkte voor Thomas Cook , we zouden er moeten van uitgaan de een zijn dood is de ander zijn brood
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    Gunnar Aers , voor het geld dat je betaald voor een all in , waar je normaal goed behandeld word redelijk eten krijgt , warm weer zwemdok enz enz , kan je niet gaan kamperen , al eens gekeken wat een nacht op een camping kost met een tent ,hotel is veel goedkoper
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Elke Claes, als de mensen hun auto moeten nemen op reis kost dit meer voor het klimaat dan met het vliegtuig!
  • gustaaf van bever

    5 jaar geleden
    Het is nooit meer geworden wat het was na SABENA....Was de trots van Belgie en verkocht aan de Zwitsers die het compleet hebben leeg gezogen Dat had nooit mogen gebeuren..