Bake Off Vlaanderen
Volledig scherm
© Bake Off Vlaanderen

De Beste Bakker in jouw keuken: zo maak je de heerlijke vegan cake van Lorentia

Gisteren kon je kijken naar de vierde aflevering van Bake Off Vlaanderen. Daarin strijden 10 kandidaten om de titel van Beste Bakker 2019. Begon jij ook al te watertanden bij het zien van hun heerlijke baksels? Elke week schotelen we ons favoriete recept voor waar je ook thuis mee aan de slag kan gaan. Vandaag: de vegan chocolatefudgeboozecake van Lorentia. 

2 reacties

  • Diane De Staercke

    5 jaar geleden
    Theo Van Hoof, denk dat uw kennis van zaken ook beperkt is. Baking soda is natriumbicarbonaat, baking powder is bakpoeder...
  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Iemand met kennis van zaken ziet al een hoop gepruts. Baking soda is niks meer en niks minder als bakpoeder. Ook soda bicarbonaat genoemd. Waarom dan nog eens hetzelfde toevoegen uit een zakje? Een onderlegd iemand gaat ook niet prikken in een gebak. Die voelt er aan. Net zoals een kok saignant en bleu gaat voelen.