Herman Van Holsbeeck
Volledig scherm
Herman Van Holsbeeck © photo_news

Anderlecht wapent zich voor schadeclaim tegen Van Holsbeeck en co

AnderlechtAnderlecht wapent zich voor een mogelijke schadeclaim tegen onder meer Herman Van Holsbeeck. Het heeft zich burgerlijke partij gesteld in zowel het gerechtelijk onderzoek ‘Propere Handen’, als in de zaak-Henrotay. Als blijkt dat de club geld is ontnomen, wil paars-wit dat ook recupereren. 

13 reacties

  • Brigitta Van Vooren

    5 jaar geleden
    Ja, ja... den Herman ken ik al 30 jaar... In die tijd nog manager bij RWDM en Lierse. Hij heeft die clubs kapotgemaakt door allerhande constructies om zijn eigen zakken te kunnen vullen. Ik heb het altijd gezegd : "Mooie liedjes duren niet lang". Veel succes Herman om je vel te redden. Ik denk dat het te laat is... ten andere...Mooie villa in Marbella waar je zich thuis voelt tussen deze, omhoog gevallen elite.
  • jenny charels

    5 jaar geleden
    Anderlecht heeft duidelijk een financieel probleem, dat ze al moeten proberen geld te recupereren op zaken van voor de tijd van Coucke. Coucke = geldwolf, maar nul de botten verstand van voetbal en voetbalbusiness.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Nu dat naar boven komt wat er allemaal mogelijk was onder RVDS,HVH en bevriende makelaars,zouden wij ook graag eens weten hoeveel titels er werden gekocht via stromannen.Er werden door andere personen die het zouden kunnen weten,hierover al geruchten in de pers verspreid.
  • Maarten Gansemans

    5 jaar geleden
    Die voetbalclub doet wat het wil, wanneer het wil en veegt zijn botten aan alles! Zo gaat dat in de maffiabond van het Belgische voetbal waar enkel deze club beschermd wordt en al tientallen titels gekocht heeft! Maar ja, dat is het verleden he. Omkoping zelfs tot in uefa schandaal tegen engelse ploegen etc.... Naar 4de klasse aub...
  • eddy ceulemans

    5 jaar geleden
    Het strafste is dat HVH dat 15 jaar heeft mogen doen zonder dat iemand ingreep. Bekijk de lijst van spelers maar eens die tussen 2003 en 2018 ingekocht werden. Meer dan 115 waarvan 10 ok 10 ca va en 95 prutsers die het absoluut niet waard waren om het paarse shirt te dragen ( Appiah , Von Schlebrugge , obscure Serviërs en Brazilianen enfin ongelooflijk. De meesten hebben waarschijnlijk geld onder tafel teruggegeven om te mogen komen...